Team

Gedreven professionals met ervaring

KnopsPublishing is een team van gedreven professionals ten dienste van de juridische en fiscale wereld.
Communicatie, inzicht in online mogelijkheden en IT-kennis gelinkt aan een sterk juridisch en fiscaal netwerk, versterken de aangeboden productlijnen.
U kan op hen rekenen, elke dag.

anne_1843

Anne Knops

Anne is een gedreven ondernemer. Met haar neus voor win-windeals, is ze steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Anne geniet ervan collega’s te zien groeien in hun job en partners te overtuigen van de absolute meerwaarde van KnopsPublishing op de juridische markt. Naast het werk, sport ze regelmatig en geniet ze van gezelligheid.

LinkedIn  •  Mail

Arne_1152

ARNE VAN DUPPEN

Arne is gewapend met een vlotte pen en een neus die vaak in de boeken vertoeft.
Binnen het team van KnopsMedia vervult hij dan ook een redactionele rol, waarbij hij steeds op een bedachtzame manier kwalitatieve content tracht aan te brengen.
In zijn vrije tijd voedt Arne zijn muziekobsessie met gitaargetokkel en talloze concertbezoekjes.

LinkedIn  •  Mail

Brenda_1805

BRENDA UYTTERSCHAUT

Als directrice streeft Brenda vastberaden naar perfectie bij de productie van de boeken, de organisatie van de opleidingen en het beheer van de agenda. Ze hecht veel belang aan het persoonlijke contact met de betrokken auteurs.

LinkedIn  •  Mail

Eleonore

ELEONORE SNYERS

Eléonore organiseert en coördineert de Franstalige opleidingen en interviews. Zij is zoals velen in het bedrijf een gepassioneerde business coach. Haar doel in het leven? Mensen succesvoller maken door hun vaardigheden te versterken en in lijn te brengen met hun professionele missie en waarden.

LinkedIn  •  Mail

logo KP

Els Vyncke

Els is weetgierig, wat goed van pas komt in haar familiaal vermogensrechtelijk doctoraatsonderzoek, maar ook tot een voorliefde voor "wistjedatjes" leidt. Als uitgever geniet ze van boeiende gesprekken met sprekers en deelnemers, om steeds opnieuw naar onderscheidende opleidingen te streven.

LinkedIn  •  Mail

logo KP

Mathilde de Villenfagne

Mathilde organiseert opleidingen en ondersteunt de Jubel-redactie waar nodig. Deze hockeyster staat voor fair play, is nieuwsgierig, volhardend, gedreven en hongerig naar kennis. Ze houdt er van nieuwe mensen te leren kennen. Wie geluk heeft wordt bij haar aan de tafel uitgenodigd en flink in de watten gelegd.

LinkedIn  •  Mail

Nathalie_1369

Nathalie De Canniere

Nathalie is bij KnopsPublishing verantwoordelijk voor de voorbereiding en nazorg van de opleidingen. Als maatschappelijk geëngageerde chief happiness officer bezorgt ze onze sprekers originele geschenkjes met een sociale insteek. Voor de collega’s organiseert ze toffe teambuildings. In haar vrije tijd houdt ze van tennissen en afspreken met vriendinnen. En oh ja, ze is ook het baasje van kantoorhond Barry.

LinkedIn  •  Mail

nico_1119

NICO DEL RIO

Nico is een positieve problem solver en kan als geen ander collega's motiveren. Nico volgt alle ontwikkelingen in IT. Hij is bijgevolg steeds op zoek naar efficiënte en innovatieve tools die inspelen op de digitale noden van de juridische wereld. Ravotten met zijn twee zonen, is voor hem een ideale uitlaatklep.

LinkedIn  •  Mail

Sophie_1501

SOPHIE DE CANNIERE

De leergierige en creatieve Sophie houdt van netwerken en ziet overal opportuniteiten. Met haar aanstekelijk enthousiasme vindt en overtuigt ze nieuwe auteurs én medewerkers van het KnopsPublishing-verhaal. Sophie houdt van sport en koestert haar vriendinnenmomenten, al dan niet met moelleux.

LinkedIn  •  Mail

Wim_901

WIM PUTZEYS

Wim is fiscalist en copywriter. In het team van KnopsPublishing combineert hij zijn juridische vakkennis met zijn passie voor taal en communicatie. In zijn vrije tijd vind je hem in de zetels van theater of bioscoop, joggend in het park, of thuis achter de kookpotten.

LinkedIn  •  Mail

KnopsPublishing kan voor haar projecten steeds rekenen op een uitgebreid netwerk gemotiveerde freelancers.

Werken voor KnopsPublishing? Contacteer ons!