Laden Opleidingen

« Alle Opleidingen

  • Dit event is voorbij.

Notako VLN

17 januari 2023 @ 08:00-20 april 2023 @ 17:00

€150,00

In het verlengde van onze missie om levenslang leren maximaal te stimuleren zijn wij trots om een  samenwerking met het digitaal opleidingenplatform ‘Notako’ aan te kondigen.  Concreet kunnen VLN-leden dankzij een tijdelijke actie gebruik maken van Notako aan bijzondere voorwaarden.

Wat is Notako? Notako bundelt opleidingen van KnopsPublishing en stelt webinars, presentaties en ondersteunende documentatie (modellen, regelgeving,…) ter beschikking. Gebruikers van het platform kunnen ongelimiteerd webinars (her)bekijken en de exclusieve content van KnopsPublishing eindeloos consulteren.

Wat mag u verwachten? Met meer dan 35 sprekers – waaronder gerenommeerde namen als Annick Ghysens, Aloïs Van Hoevelen en Dirk Michiels – en uitenlopende (notariële) thema’s is Notako uitgegroeid tot een enorme bron van kennis en expertise voor notariskantoren. De content wordt bovendien systematisch aangevuld en geactualiseerd.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Gegevens

Begin:
17 januari 2023 @ 08:00
Einde:
20 april 2023 @ 17:00
Kosten:
€150,00
Site:
app.knowlex.be

Locatie

Notako