Laden Opleidingen

« Alle Opleidingen

Actualia Notariaat 2021 – Vijf actuele webinars op maat van uw praktijk – enkel Webinar 5

16 april 2021 @ 12:30-13:15

€ 90

Webinar 5: “Pensioenrechtelijke aspecten van familiale vermogensplanning”
Prof. dr. Elisabeth Alofs, hoofddocent, voorzitter vakgroep Privaat- en Economisch Recht en directeur Opleiding Notariaat VUB

De Opleiding Notariaat van de VUB richt sinds 2019 de Actualia Notariaat in: een reeks vormingssessies gericht op de noden van het notariaat, de gespecialiseerde advocatuur en de vermogensplanningssector.
Deze reeks geeft een bespreking van actuele topics en knelpunten, met inbegrip van de gewijzigde wetgeving op federaal en regionaal vlak. De invulling gebeurt vanuit de noden van het werkveld en op maat van de juridische professional.

De Actualia Notariaat staat open voor een brede groep van juristen: (kandidaat-)notarissen en notariële medewerkers, advocaten, magistraten, academici én personen actief in de sector van de vermogensplanning.

Onder voorzitterschap van Prof. dr. Elisabeth Alofs, Prof. dr. Michel Maus & notaris Brigitte Vermeersch

Programmaoverzicht


Opgelet: Congresboek (gebundelde slides van de vijf webinars samen) afzonderlijk te bestellen! Klik hier.

Deze opleidingen worden als webinar aangeboden, powered by KnopsPublishing. Om dit webinar te volgen, hoeft u geen software te downloaden: uw registratie gebeurt op basis van uw e-mailadres. U klikt op de ontvangen link voor deelname.

U ontvangt uw aanwezigheidsattest, na volledige deelname en antwoord op de gestelde poll-vragen.


Prijs: € 90 euro excl. btw per deelnemer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Actualia Notariaat 2021 - Vijf actuele webinars op maat van uw praktijk - enkel Webinar 5 - 16 april 2021
90,00 incl. 6% btw
44 beschikbaar

Gegevens

Datum:
16 april 2021
Tijd:
12:30-13:15
Kosten:
€ 90
Opleidingen Categorieën:
, , , ,

Spreker

Elisabeth Alofs

Erkenning
Erkend door de Nationale Kamer van Notarissen onder het nummer 20/33364 en geldt voor 1,5 uur opleiding per topic/datum. Erkenning permanente vorming aangevraagd voor advocaten bij de Orde van Vlaamse Balies.