Innovating legal markets

KnopsPublishing: innovatieve uitgeefconcepten voor juridische en fiscale professionals

KnopsPublishing is de ideale partner die u begeleidt bij uw communicatieve uitdagingen via vernieuwende en kwaliteitsvolle concepten zoals:

 • KnopsBooks (voorheen Mijnwetboek.be): vakpublicaties en wetboeken op uw maat;
 • KnopsEdu: interactieve opleidingen gericht op uw praktijk;
 • KnopsMedia: eigentijdse oplossingen voor uw marketing en communicatie;
 • Knowlex: online kenisbeheer voor uw kantoor of organisatie.

U bent verzekerd van een persoonlijke en professionele aanpak met respect voor uw sleutelpositie én met kennis van de juridische, financiële en fiscale wereld.

Wetboek Vennootschappen en Verenigingen 2020 – Inclusief uitvoeringsbesluit en concordantietabellen

Het Wetboek van vennootschappen en verenigingen (WVV) vormt de belangrijkste hervorming die het Belgische vennootschaps- en verenigingsrecht de voorbije decennia heeft ondergaan. Het nieuwe wetboek brengt een doorgedreven vereenvoudiging, modernisering en flexibilisering van de regels toepasselijk op Belgische vennootschappen en verenigingen. Opmerkelijk is ook de structurele integratie van vennootschappen en verenigingen in eenzelfde wetboek, dat…

Codex voor de boekhoudkundige praktijk Fundamentele wetgeving Aanslagjaar 2020

Deze codex is hét instrument voor de aangiftepraktijk. De bundel bevat alle wetteksten en geïndexeerde bedragen en cijfers die u nodig hebt voor het komende aangifteseizoen (aanslagjaar 2020, inkomsten 2019). Van de aangiftes van de eenmanszaak en de vrije beroeper tot vennootschappen. Daarnaast vindt u er alle actuele wetgeving van het fiscaal recht en het…

Abonnement: Rechtskroniek voor het Notariaat Deel 36 2020

Het Instituut voor Notarieel Recht van de Faculteit Recht en Criminologie van de UGent beoogt door de “Rechtskroniek voor het Notariaat” in het bijzonder ten behoeve van de notarissen en de kandidaat-notarissen, de advocaten en de advocaten-stagiairs, de magistraten en hun aller medewerkers, alsook in het algemeen aan alle praktijkjuristen, een accurate, wetenschappelijk onderbouwde toelichting…

Opleidingen

« juni 2021 » loading...
M D W D V Z Z
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Innovatieve uitgeefconcepten voor juridische professionals

BOEKEN

KnopsBooks

Wetboeken op maat van uw organisatie, vakliteratuur en gespecialiseerde tijdschriften, zowel op papier, digitaal als multimediaal

KnopsBooks en KnopsEdu versterken elkaar via een interactief model en parallelle kennisoverdracht. Daarbovenop krijgt de expertise van auteurs en docenten maximale online zichtbaarheid via het juridische actualiteitsplatform Jubel.be.

Opleiding

Knopsedu

Vormingen voor notarissen, gerechtsdeurwaarders, advocaten, overheidsfunctionarissen, steden en gemeenten, zowel op locatie als online

In samenspraak met specialisten uit het vak, organiseert KnopsEdu praktijkgerichte en geaccrediteerde opleidingen in beperkte groep om zo doelgerichte en kwalitatieve interactie tussen deelnemers en sprekers mogelijk te maken.

Knopsmedia

Knopsmedia

Uw online zichtbaarheid vergroten als juridische of fiscale professional?

KnopsMedia hanteert een multimediale aanpak om uw expertise en dienstverlening online en digitaal te delen en te publiceren met een netwerk van meer dan 50.000 lezers op Jubel.be en Advocatennet.be. Op die manier versterkt u uw reputatie binnen de juridische of fiscale markt. KnopsMedia ontzorgt u op vlak van professionele communicatie, terwijl u zich op uw cliënten concentreert.

Knowlex

Knowlex

Online kennisbeheer voor juridische, fiscale en financiële kantoren en/of organisaties.

Knowlex beantwoordt uw noden met betrekking tot knowledgemanagement aan de hand van onderscheidende gebruiksvriendelijkheid gecombineerd met veeleisende beveilingsvoorwaarden en een krachtige zoekmotor.

Nieuws via Jubel.be

Jubel.be - open juridisch en fiscaal actualiteitsplatform onder toezicht van een wetenschappelijk comité, samengesteld uit onafhankelijke academici en practici, met meer dan 50.000 bezoekers per maand.

Zelf uw expertise in de kijker zetten en delen via Jubel.be? Word Jubel-auteur!
Contacteer de Jubel-redactie voor een offerte op maat van uw kantoor.

 • Schenking gemeenschapsgoederen: 50/50 verrekenen in nalatenschappen van beide ouders?
  Het gebeurt vaak: ouders, gehuwd onder een gemeenschapsstelsel, schenken samen gemeenschappelijke goederen aan hun kinderen. Moet in de nalatenschappen van beide echtgenoten telkens de helft van de schenking worden verrekend, of is de verrekening afhankelijk van de bepalingen van hun huwelijkscontract? De wet is hieromtrent niet duidelijk. De rechtspraak en rechtsleer… Lees meer »
 • Een nieuwe start voor justitie
  Het huidige budget van justitie bedraagt 2 miljard euro. Tegen 2024 komt hier bijna een half miljard euro aan nieuwe middelen bij. Daarnaast wordt er ook 137 miljoen euro aan middelen uit het Europese relancefonds geïnvesteerd in de periode 2021-2026. Dat is de grootste investering van de voorbije decennia. Daarmee… Lees meer »
 • Uitbreiding CAP: einde van het Belgisch fiscaal bankgeheim?Uitbreiding CAP: einde van het Belgisch fiscaal bankgeheim?
  België was (naast bv. Luxemburg en Zwitserland) jarenlang gekend voor zijn fiscaal bankgeheim. Maar de bescherming die het Belgisch bankgeheim biedt, is doorheen de jaren aanzienlijk afgenomen. Zo werd in 2011 een centraal register opgericht in de schoot van de Nationale Bank van België met een overzicht van welbepaalde rekeningen… Lees meer »

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE PUBLICATIES EN OPLEIDINGEN